Förläng livslängden på ditt tak med en taktvätt

Vi hjälper dig att hålla ditt tak rent och i toppskick, vilket ökar fastighetsvärdet och skyddar mot skador. Att tvätta taket regelbundet är en investering i ditt hems långsiktiga hälsa och värde.

Vi använder miljövänliga metoder för att avlägsna mossa, alger och smuts, vilket förlänger takets livslängd och förbättrar dess utseende.

Kontakta oss idag!

Kontaktformulär 1.0

Energibesparingar

Ett rent tak reflekterar mer solljus och hjälper till att hålla ditt hem svalare.

Förlängd livslängd

Regelbunden rengöring förhindrar skador och förlänger takets livslängd.

Förbättrad estetik

Ett rent tak förbättrar utseendet på ditt hem och ökar fastighetsvärdet.

Fördelar med att tvätta taket

Regelbunden taktvätt avlägsnar mossa, alger och andra föroreningar som kan skada takbeklädnaden och orsaka fuktskador. Detta förlänger takets livslängd och sparar pengar på lång sikt.

Mossa och alger kan hålla kvar fukt, vilket kan leda till läckor och vattenskador. Genom att hålla taket rent minskar du risken för att vatten tränger in och orsakar skador på ditt hem.

Genom att avlägsna mögel och alger från taket kan du förbättra inomhusluftkvaliteten och minska risken för allergier och andra hälsoproblem.

Vi erbjuder även Solcellstvätt

Vad du kan förvänta dig av en taktvätt från oss

När du anlitar Tak & Soltvätten för att tvätta ditt tak, börjar vi med en noggrann inspektion för att identifiera eventuella skador och bedöma graden av smuts och påväxt.

Vi använder miljövänliga och effektiva metoder som högtryckstvätt, ångtvätt eller skonsamma borstar beroende på takets material och skick, för att säkerställa att taket blir rent utan att skadas.

Efter rengöringen applicerar vi ett anti-mossmedel som förhindrar ny påväxt och skyddar taket mot framtida skador.

Vi avslutar med en slutkontroll för att säkerställa att taket är helt rent och i gott skick. Om du inte är nöjd med resultatet, erbjuder vi en renhetsgaranti och behandlar taket igen kostnadsfritt om det behövs.